Shopping: 8 mese de living pe care le poți folosi și ca birou
Life

Shopping: 8 mese de living pe care le poți folosi și ca birou când muncești de acasă

Când lucrezi de acasă nu e întotdeauna nevoie să îți amenajezi un colț special, mai ales dacă bugetul și spațiul nu permit. E suficient să cumperi o masă potrivită și pentru lucru, și pentru cafea și pentru cină. Sună imposibil, dar ele există. Iată opt mese de living bune și ca birouri.

Poți folosi unele mese de living pentru mai multe lucruri, inclusiv pentru cafeaua pe care o bei în timp ce dai un mail, intri într-o conferință și pregătești o prezentare (sperăm, totuși, că nu în același timp).

1. Masă din lemn reciclat

mese_mici_the_home
Masă Bistro Round White Label; 1,090 lei; The Home

O masă făcută din lemn reciclat de tec și oțel, potrivită atât pentru bucătăriile mici, cât și pentru living-urile mai puțin spațioase. E destul de înaltă (77 centimetri) încât să poți lucra pe ea fără să te cocoșezi, dar e și destul de mare încât să-ți poți pune laptopul, agenda și o cafea.

2. Masă rotundă Duncan

mese living
Masă Ducan; 1,179 lei; Vivre

Realizată din MDF, cu picioare și blat din lemn de stejar. Are tot 75 centimetri înălțime, dar e mult mai lată și încăpătoare. O poți pune în zona de dining sau în bucătărie dacă ai loc și ai grijă să îți iei scaune confortabile.

3. Masă dining RINGSTED

masă_rotundă_jysk
Masă rotundă; 999 lei; JYSK

Modelul RINGSTED de la JYSK e și fancy, pentru cinele cu lumânări, și practică pentru zilele de muncă la laptop. E din furnir de frasin, MDF, marmură, metal și are culorea neagră. Produsul vine neasamblat, iar înălțimea sa după asamblare este de 75 centimetri.

4. Masă tip bar cu două scaune

masa_mica_bar_IKEA
Set masă + scaune NORRARYD; 1,547 lei; IKEA

În spațiile mici nu ai foarte multe opțiuni pentru elementele de mobilier. Dacă e și cazul tău, mergi către o masă înaltă de tip bar, care e mai îngustă, se așază pe perete și te face să te simți ca la o cafenea unde ai ieșit să lucrezi.

Acest set de la IKEA este realizat preponderent din lemn masiv și furnir de fag, dar și din lemn de mesteacăn. Totul este dat cu un lac transparent pe bază de acril.

5. Masă rotundă din sticlă

mese living
Masă ALLSTA; 199 lei; IKEA

O altă masă la care îți poți desfășura activitatea este și modelul ALLSTA, realizat din oțel și sticlă. Merge în bucătărie, living, ba și în dormitor dacă așa îți dorești. Iar în spațiul liber de la mijloc poți pune agenda, telefonul de muncă, pixuri etc.

6. Masă extensibilă

mese living
Masă EKADALEN; 499 lei; IKEA

O masă albă simplă și clasică pe care o poți integra rapid în amenajare și pe care oricât ai umple-o cu lucruri de muncă, nu aglomerează. Plus că picioarele ei sunt poziționate în așa fel încât lasă loc suficient dedesubt pentru scaune. O găsești disponibilă pe alte trei culori – maro, maro închis și stejar.

7. Masă chic din sticlă

mese living
Masă VERSA; 1,459 lei; Vivre

Modelul VERSA e la limita unui spațiu de lucru, căci e foarte îngustă, dar e bună pentru ședințe căci e înaltă și destul de lungă încât să-ți înșiri lucruri fără să intre în cadru.  Are o lungime de 100centimetri, o lățime de 30centimetri și o înălțime de 80,5centimetri.

8. Masă albă minimalistă

masă_albă_lemn
Masă SUNGKAI HK; 2,675 lei; Nordashop

Ce poate fi mai potrivit pentru un dining decât o masă în stil scandinav, care nu încarcă spațiul, ba din contră, îi oferă un vibe minimalist? Masa SUNGKAI HK de la Nordashop este potrivită pentru spațiile mici datorită dimensiunilor sale, 80 centimetri diametru, dar și a culorii sale albe și a design-ului simplu, dar de efect, pe care-l are. Această masă este făcută din lemn și MDF și se realizează pe comandă.

Cele opt mese de living din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ULTIMELE ARTICOLE
icon

Consolidare casă veche: pașii de urmat și exemplul unor tineri care au renova...