15 lămpi industriale sub 500 lei, potrivite în amenajările moderne
Design Interior

15 lămpi industriale sub 500 lei, potrivite în amenajările moderne și nu numai

Texturile metalice, aspectul nefinisat și culorile închise au depășit de mult timp sfera gusturilor masculine. Tendința industrială este la modă, iar o amenajare într-un astfel de stil poate aduce un aer modern și cosmopolit într-un spațiu. 

Uite 15 lămpi industriale accesibile care pot completa un decor industrial și creează o atmosferă intimă.

1.Theodor

lampi industriale cu clema
Lampă Theodor, Jysk, 50 lei

Theodor e potrivit ca lampă pentru lumină de ambianță sau pentru citit. Îl prinzi de tăblia patului din dormitor sau de o poliță ori un raft din living, îl poți muta oricând și îi poți pune un bec cu lumină potrivită nevoilor tale. 

2. Eddie

lampa industriala eddie jysk
Lampă Eddie, Jysk, 70 lei

Dacă ai un buget limitat, acest model de lămpi industriale poate fi opțiunea potrivită. Cu un finisaj metalic și un design simplu, Eddie e potrivit și ca lumină principală într-o cameră, dar și ca lumină de accent pentru masa de dining, de exemplu.

3. Christian

lampa christian jysk
Lampă Christian, Jysk, 169 lei

Lămpile de podea nu sunt doar foarte utile, dar pot fi și elementul de accent al unei încăperii. Iar lampadarul Christian, cu designul lui minimalist, potrivit într-un dormitor sau în colțul tău de relaxare, evocă minimalism și simplitate. 

4. Mojada

Lampă Mojada, Evalight, 230 lei
Lampă Mojada, Evalight, 230 lei

Abajurul n-o dă de gol, dar suportul din sticlă o încadrează la lămpi industriale, cu atât mai mult cu cât pe lângă finisajul aparent deteriorat, lampa are și însemnele unui brand de whiskey. 

5. Hardwork

Lampă Hardwork, Evalight, 336 lei
Lampă Hardwork, Evalight, 336 lei

Lampa Hardwork, cu finisajul ei de oțel, pare salvată dintr-un laborator aflat într-o clădire industrială veche. Aspectul ei dur o va transforma în piesa de rezistență dintr-o cameră precum biroul sau livingul.

6. Amarcord

Lampă Amarcord, Evalight, 470 lei
Lampă Amarcord, Evalight, 470 lei

Țevile sunt materia de bază în multe obiecte ale acestui stil, așa că nu puteam exclude o lampă realizată din cilindri metalici, realizată aparent printr-o improvizație, dar cu un sistem de iluminat perfect funcțional.

7. Lubenham

Lampă Lubenham, Eco iluminat, 293 lei
Lampă Lubenham, Eco iluminat, 293 lei

Corpurile de iluminat suspendate au un aspect contemporan și dau personalitate unei camere, când includ elemente inedite. Acest model se prinde cu un lanț de tavan și, amplasat corespunzător, poate cuceri ușor privirile cu nuanța lui de antracit.

8. Treburley

Lampă Treburley, Eco iluminat, 246 lei
Lampă Treburley, Eco iluminat, 246 lei

Realizată din oțel finisat negru și cu un braț foarfecă extensibil, lampa Treburley se încadrează fără probleme atât într-un spațiu industrial, dar și într-o încăpere cu influențe vintage. O poți monta în birou, în garaj sau chiar în dormitor.

9. Cannington

Cannington
Lampă Cannington, Eco iluminat, 310 lei

Cu aspectul unui ventilator și cu un finisaj negru metalic, modelul Cannington aduce un aer retro în birou sau în dormitor.

10. Bridgeport

lampa Bridgeport
Lampă Bridgeport, Insignis, 101 lei

Aspectul uzat transformă acest model simplu într-unul sofisticat, ușor de integrat în orice spațiu cu accente industriale. Se potrivește cu lumina caldă de la un bec incandescent.

11. Caiman

trepied Caiman
Lampă Caiman, Insignis, 350 lei

Când stilul industrial se îmbină cu stilul glamour, rezultă un astfel de model de lampă de podea, care poate funcționa ca o pată de culoare într-un decor întunecat. 

12. Wellington

Lampă Wellington, Insignis, 320 lei

Mix-ul între negru și cupru se potrivește pentru această lampă de podea, cu un design care poate oferi mai multă dinamică unui spațiu. Lumina de accent poate fi folosită atât într-o bibliotecă, dar și într-un atelier.

13. Industrial

Industrial lampa
Lampă Industrial, Lampishop, 186 lei

Numele spune totul. Un pendul care degajă o lumină de accent pe care o poți plasa deasupra unui fotoliu sau deasupra unei sculpturi. Alătură acest corp de iluminat altor obiecte din metal cu texturi nefinisate.

14. Loft

lampa Loft
Lampă Loft, Lampishop, 259 lei

Lampa de masă Loft aduce puțin cu un felinar. Este compactă, are un finisaj metalic și poate fi amplasată atât pe un birou, cât și pe o masă din living, alături de alte decorațiuni industriale.

15. Joshua

lampa Joshua
Lampă Joshua, Lampishop, 308 lei

Cu un look avangardist, lampadarul Joshua este mai mult decât un corp de iluminat din categoria lămpi industriale. Acesta poate fi un obiect statement în casă, pentru că are statura și design-ul necesare.

Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ULTIMELE ARTICOLE
icon

Consolidare casă veche: pașii de urmat și exemplul unor tineri care au renova...